Ryanair oferă zboruri cu conexiune via Roma Fiumicino

Din 17 mai 2017, Ryanair a lansat un program pilot cu privire la zboruri cu conexiune via Roma Fiumicino.

2 3.663

Ryanair nu încetează să ne surprindă prin acțiunile și serviciile sale. Din 17 mai 2017, cel mai mare transportator low-cost din Europa oferă zboruri cu conexiune via Roma Fiumicino.Ce înseamnă acest lucru? Pasagerii pot cumpăra bilete de avion cu escală la Roma Fiumicino. Programul pilot cuprinde zboruri cu conexiune pe 10 rute. Puteți călători spre/de la Alicante, Barcelona, ​​Bari, Bruxelles, Catania, Comiso, Malta și Palermo via Roma.

Transferul se face ”airside”, fără a mai fi nevoie să mergeți în zona ”landside”. Bagajele de cală le ridicați la destinația finală, acestea fiind transferate imediat de pe un zbor pe altul. Veți primi un ticket pentru ambele zboruri.

Ryanair ofera zboruri cu conexiune

Malta-Barcelona-via-Roma-Ryanair-detalii-zbor

Malta-Barcelona-via-Roma-Ryanair

Am făcut o simulare pe ruta Malta – Barcelona. Motorul de căutare Ryanair a returant zborul cu conexiune via Roma Fiumicino, unde escala este de aproximativ 3 ore și 40 de minute.

Zborurile cu conexiune reprezintă cea mai nouă inițiativă lansată în cadrul programului ”Always Getting Better” al companiei Ryanair, care este în desfășurare de 4 ani. Dacă programul pilot va avea succes, Ryanair va extinde zborurile cu conexiune în întreaga rețea de rute.

Totodată, Ryanair poartă discuții cu Aer Lingus și Norwegian, dar și cu alți transportatori aerieni, în vederea lansării de zboruri cu conexiune. Ar fi frumos să putem călători cu Ryanair spre un hub Norwegian și de acolo spre destinații din rețeaua transportatorului norvegian, fără complicații.

Este un pas foarte important făcut de Ryanair. Abia aștept să pot călători spre destinații din rețeaua Ryanair și fără zboruri directe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.