blank

PROMO: Bucuresti – Montreal, tarife de la 1 EURO + taxe.

0 992

Oferta Air France – KLM + partenerii Skyteam nu cuprinde doar destinații din Statele Unite. Am luat site-ul KLM la verificat și am descoperit mult mai multe oferte FOARTE BUNE. Una dintre ele este pe ruta București – Montreal. Tarife de la 1 EURO + taxe, iar prețul final este de 323 EURO.

Asemenea prețuri nu am văzut niciodată pe aceste rute. Am mai promovat oferte atractive, sub 400 euro pe zborurile spre America de Nord, dar cu plecare din Italia. Acum a venit rândul României să se bucure de astfel de prețuri.

Bucuresti – Montreal la 1 euro + taxe

Oferta pentru București – Montreal se validează pentru călătorii în septembrie. Zborurile sunt operate de TAROM + Air France la dus și de Air France la retur. Noi am ales să facem simulările pe site-ul KLM pentru că este mai ușor de folosit și cuprinde combinații de zboruri alături de partenerii din SkyTeam.

bucuresti-montreal-323-euro

Va fi o toamnă interesantă pentru cei ce vor profita de aceste prețuri. Vor putea călători spre America de Nord la prețuri foarte bune. Plecările sunt din București, iar în prețul biletului sunt și bagajele incluse (1 x bagaj de mână de 12 kg și 1 x bagaj de cală de 23 de kg). Alte oferte descoperite: București – New York, București – Boston, București – Washington.

bucuresti-montreal-bagaje-incluse

Menționăm mereu situația bagajelor pentru că sunt companii care taxează suplimentar bagajele de cală. Așa cum v-am mai spus și cu alte ocazii, companiile tradiționale încep să migreze spre zona hibridă pentru a putea ține pasul cu transportatorii low-cost.

Vă reamintim că Air Canada Rouge va relua zborurile pe rutele București – Montreal și București – Toronto. Vor fi zboruri directe, fără escală, operate cu aeronave de tipul Boeing 767-300ER. Air Canada Rouge este compania low-cost lung-curier, parte Air Canada.

Profitați de ofertă și bucurați-vă de călătorie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.