PROMO: Bucuresti – Washington, tarife de la 1 EURO + taxe. Bilete cu Air France + KLM!

0 627

Și pentru că e Duminica Floriilor, vă mai prezentăm o ofertă imbatabilă. După București – New York și București – Boston, a venit rândul rutei București – Washington. Tarife de la 337 EURO (dus-întors). Bilete cu Air France + KLM! Oferta se validează pentru mai și septembrie 2019.Alianța transatlantică Air France – KLM – Delta Air Lines (membre SkyTeam) a venit cu aceste prețuri extrem de mici pentru astfel de zboruri. Din verificările noastre, tariful de 337 EURO s-a validat pentru orașele de pe costa de est a Statelor Unite.

Bucuresti – Washington la 1 EURO

bucuresti-washington-337-euro-taxele-incluse

În cei 7 ani de AirlinesTravel, am scris despre sute de oferte, dar niciodată nu am văzut asemenea prețuri pentru zboruri cu plecare din București spre Statele Unite.

bucuresti-washington-1euro-taxe

Dacă ar fi să acționăm după manualul de marketing, am putea spune că zborul București – Washington costă 1 EURO + taxe. Și ăsta este adevărul. Biletul de avion costă 1 EURO + 336.10 EURO taxele.

Și evident, din prețul biletului nu lipsesc bagajele: 1 x bagaj de mână de 12 kg și 1 x bagaj de cală de 23 de kg. Plus celelalte servicii: catering, check-in online etc.

Profitați de ofertă și bucurați-vă de călătorie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.