PROMO: București – Boston, tarife de la 337 EURO. Bilete cu Air France-KLM-Delta!

0 328

Ziua și oferta super bună la zboruri spre Statele Unite. Ieri v-am prezentat oferta pentru București – New York. Astăzi vă prezentăm oferta pentru București – Boston. Tarife de la 337 EURO, zboruri operate de Air France + KLM + Delta Air Lines.

Prețul de 337 EURO a fost validat pe site-ul KLM. Iar zborurile sunt operate de KLM + Delta la dus și de Delta + Air France pe segmentul de retur.

București – Boston, tarife de la 337 EURO

bucuresti-boston-337-euro

Noi am simulat și am găsit oferta în luna mai, inclusiv pentru călătorii cu începere pe 1 mai 2019. Însă acest tarif se mai validează și în septembrie.

bucuresti-boston-bagaje

Nu ezitați să profitați de acest preț foarte bun pentru călătorii din București spre Statele Unite. Nu vorbim de low-cost, ci de companii cu tradiție pe aceste zboruri. Iar în prețul biletului aveți inclus: bagajul de mână și bagajul de cală.

boston

Boston este cel mai mare oraș din Massachusetts și este unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite ale Americii. Cel mai mare oraș din New England, Boston este considerat neoficial capitala acestei regiuni istorice, datorită impactului economic și cultural pe care îl are. Aveți ce vizita

Leave A Reply

Your email address will not be published.