Din sezonul de vară 2019, mai multe zboruri Air Canada Rouge spre România

Începând cu 2018, Air Canada Rouge a deschis rutele sezoniere București - Montreal și București - Toronto. Au fost operate câte 2 zboruri săptămânale pe fiecare rută.

0 985

Anul 2018 a fost unul de cotitură pentru România. După 10 ani de pauză, un transportator aerian unește România de America de Nord. Vorbim de Air Canada Rouge, care a lansat rutele București – Montreal și București – Toronto.Sunt 2 rute sezoniere, onorate cu 2 zboruri săptămânale la bordul avioanelor Boeing 767-300ER. Zborurile de pe ruta București – Montreal au fost operate în zilele de luni și joi (plecare din Canada), în timp ce zborurile de pe ruta București – Toronto au fost operate în zilele de marți și sâmbătă (plecare din Canada).

Mai multe zboruri Air Canada Rouge spre România

Din informațiile noastre, zborurile au fost aproape pline pe durata întregului sezon de vară 2018. Acest lucru ne bucură, iar Air Canada Rouge deja a anunțat că va reveni și la anul. Ba mai mult, va creștere frecvențele zborurilor pe cele 2 rute, de la 2 la 3 zboruri fiecare.

Însă mare atenție. Rutele vor debuta pe 8 iunie (Toronto) și 6 iunie (Montreal), dar frecvențele vor fi crescute în perioadele: 25 iunie – 28 august 2019 pe ruta Montreal – București și 22 iunie – 17 septembrie 2019 pe ruta Toronto – București.

Orarul zborurilor Air Canada Rouge pe rutele spre România

Orarul zborurilor Montreal – București (din 6 iunie)

AC1928 Montreal 16:50 – 08:45+1 București marți, joi, duminică
AC1929 București 13:05 – 15:45 Montreal luni, miercuri și vineri

Orarul zborurilor Toronto – București (din 8 iunie)

AC1964 Toronto 17:35 – 09:55 +1 București luni, miercuri și sâmbătă
AC1965 București 13:40 – 17:05 Toronto marți, joi și duminică

Clasele tarifare Air Canada Rouge

Pasageri pot opta pentru 2 clase de serviciu, Economy și Premium Rouge. Designul clasei Economy oferă confort pasagerilor și mai mult spațiu pentru picioare.

De asemenea, clasa Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme.

Clasa Premium Rouge oferă spațiu de relaxare pentru pasageri, scaune mai largi și mai mult spațiu pentru picioare. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

Servicii multimedia si wi-fi in avion

Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să descarce aplicația Air Canada, disponibilă în App Store și Google Play, pentru a se putea bucura de o selecție de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii și altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android.

La cerere si contra cost (un tarif mic), pasagerii pot împrumuta un iPad. Acestea sunt disponibile gratuit în cabinele Premium Rouge. Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet și să facă cumpărături în timpul zborului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.