blank

Peste 170 de destinații sunt deservite, din nou, cu zboruri non-stop de la Aeroportul München

0 387

Companiile aeriene cresc treptat numărul zborurilor oferite de la aeroportul din München. Numărul de destinații deservite – în mod regulat – de la München a crescut acum la peste 170, aproximativ 80% din destinațiile care erau în programul de zbor în 2019.

Începând din această săptămână, călătorii din capitala bavareză pot zbura din nou la Toronto cu Air Canada. Datorită faptului că germanilor li se permite să intre din nou în Canada, cererea a crescut. Pe lângă cele trei zboruri săptămânale ale Air Canada spre Toronto, pasagerii pot călători în Canada și cu cele cinci zboruri săptămânale ale Lufthansa, de la München la Vancouver.

Din ianuarie 2021, Singapore Airlines deservește din nou capitala bavareză. Acum, compania aeriană va crește numărul zborurilor de la München la Singapore, de la trei la cinci frecvențe săptămânale. Aceste două frecvențe suplimentare VTL (doar pentru călători vaccinați) permit pasagerilor germani să intre în Singapore fără carantină, cu condiția să fi fost în Germania în ultimele 21 de zile înainte de plecare și să dețină un test PCR negativ. De asemenea, călătorii trebuie să fie supuși altor două teste (la sosire și în ziua trei) în Singapore.

Sosirile și plecările sunt între timp gestionate pe ambele terminale de la Aeroportul din München. În clădirile aeroportului din München purtarea măștii este obligatorie.

De la 1 octombrie, Lufthansa va zbura spre Dubai de trei ori pe săptămână, utilizând aeronava modernă Airbus A350 pentru zborurile pe distanțe lungi. De asemenea, în luna octombrie, Emirates va crește numărul frecvențelor pe aceeași rută, de la șapte la nouă zboruri săptămânale.

Începând cu săptămâna viitoare, Lufthansa intensifică – în mod semnificativ – ofertele de zbor în Europa: va opera aproximativ 100 de zboruri – în plus – pe săptămână spre 20 de destinații europene:

  • va crește numărul zborurilor spre Amsterdam, Budapesta, Copenhaga, Milano, Paris, Roma, Stockholm și Viena
  • conexiunile spre Birmingham, Basel, Leipzig, Luxemburg, Paderborn și Stuttgart vor fi reluate.

easyJet contribuie la extinderea rețelei europene de rute de la München. Compania britanică zboară acum – din nou – spre Londra-Gatwick (de patru ori pe săptămână) și Milano-Malpensa (de trei ori pe săptămână). În plus, compania aeriană intenționează să reia conexiuni suplimentare cu Regatul Unit în următoarele luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.