Zboruri fără carantină între Germania și Singapore, din 8 sepembrie 2021

0 467

Va fi posibilă intrarea în Singapore din Germania pentru călătorii complet vaccinați începând cu 8 septembrie. Carantina impusă anterior la sosirea în Singapore nu va mai fi necesară din acest moment. Germania este prima țară cu care mega orașul din Asia de Sud-Est a semnat un acord pentru călătorii fără carantină.

Scutirea de carantină se aplică zborurilor specifice, cunoscute sub numele de Vaccinated Travel Lane (VTL). Lufthansa și Singapore Airlines vor oferi câte un zbor VTL pe zi, de la Frankfurt sau München, începând cu 16 septembrie. Rezervările sunt deja posibile.

De asemenea, clienții se vor putea înregistra pentru zborurile VTL pe un site web al guvernului din Singapore, începând cu 1 septembrie. „Deschiderea Singapore nu numai că permite oamenilor să viziteze prietenii și familia sau să se întâlnească parteneri de afaceri din nou, dar trimite și un semnal important către alte țări din regiune”, spune Elise Becker, Managerul de Vânzări al Lufthansa pentru zona Asia-Pacific.

De la anunțul guvernului din Singapore, cererea de zboruri între Germania și Singapore s-a triplat.

„Este mai important ca niciodată ca țările să lucreze împreună pentru a găsi soluții pentru restabilirea călătoriilor internaționale. Lufthansa și Singapore Airlines au o contribuție semnificativă la această dezvoltare.”

Pentru a putea călătorii spre Singapore pe un zbor VTL, trebuie să fie îndeplinite o serie de criterii:

  • călătorul să fie vaccinat complet în Germania sau Singapore cu PfizerBioNTech, Moderna sau un alt vaccin care se află pe lista aprobată de OMS.
  • să fi locuit în Germania și/sau Singapore cel puțin 21 de zile consecutive înainte de plecarea spre Singapore. Călătorii VTL nu trebuie să fie vorbitori de limbă germană sau să dețină cetățenie.
  • să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR Covid-19 care să fie efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de plecare.
  • un al doilea test PCR va fi efectuat la sosirea în Singapore. Pană la obținerea rezultatului negativ al acestui test, călătorii trebuie să rămână în hotel sau la locul de cazare în Singapore.
  • În funcție de durata călătoriei în Singapore, pot fi necesare alte două teste PCR suplimentare.
  • rezervarea zborului pe un zbor VTL desemnat.
Leave A Reply

Your email address will not be published.