blankblank

Pe 23 aprilie, Antonov AN-225 a aterizat la Kiev. Se pregătește pentru zboruri în Statele Unite. (Video)

0 1.023

Pe 23 aprilie 2020, cea mai mare aeronavă de transport cargo – Antonov AN-225 Mriya – a aterizat la Kiev. La bord a avut echipamente medicale, necesare în lupta cu noul coronavirus în Ucraina. Marfa a cântărit 103.88 tone și a avut un volum total de aproximativ 1000 de metri cubi. AN-225 a zburat de la din Tianjin, China..

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a întâmpinat legendara și unica aeronavă de asemenea dimensiuni din lume. El a mulțumit echipajului și tuturor celor ce au contribuit la realizarea acestui transport.

Pe 11 aprilie 2020, aeronava Antonov AN-225 s-a alăturat misiunilor umanitare privind transportul de echipamente medicale din China în diferite țări ale lumii. Pe 14 aprilie, Antonov AN-225 a aterizat la Varșovia, iar pe 19 aprilie a aterizat la Paris.

Antonov AN-225 a devenit a șasea aeronavă a companiei Antonov Airlines, care operează misiuni de transport mărfuri vitale împotriva COVID-19. De la sfârșitul lunii martie și până azi, cinci aeronave AN-124-100 au transportat peste 1500 tone de mărfuri din China în diferite țări din Europa, America și Orientul Apropiat.

Antonov AN-225 a aterizat la Kiev

Unele dintre aceste zboruri sunt operate în conformitate cu SALIS (Strategic Airlift Interim Solution) în interesul NATO. Pe 24 aprilie, AN-225 este programat să plece de la Gostomel pentru a efectua misiuni în cadrul programului SALIS.

antonovo-an-225-antonovo-an-124-zboruri-umanitare

Începând cu 22 aprilie 2020, aeronavele AN-124 Ruslan ale companiei Antonov Airlines au început operarea unor zboruri umanitare între China și diferite orașe din Statelor Unite. Printre acestea: Orlando, Houston, Washington, Los Angeles. Este planificat ca aeronava Antonov AN-225 Mriya să se alăture acestora în luna mai.

Toți membrii echipajelor sunt echipați complet: măști, mănuși și salopete. Pe aeroporturi se efectuează procedura de dezinfectare a aeronavei și examinarea medicală a membrilor echipajului. Contactele dintre echipajele aeronavelor și personalul aeroporturilor au fost reduse la minimum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.