blank

Zboruri TAROM de repatriere din / spre Paris, Franța

0 1.456

La solicitarea voastră, TAROM a introdus zboruri spre și dinspre PARIS (Franța). Zborurile vor avea loc în zilele: 31 MAI, 5 IUNIE, 12 IUNIE, 15 IUNIE. Mai jos aveți condițiile de călătorie și tarifele.

Zboruri TAROM de repatriere din Franța

București – Paris, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Paris – București, tarif 220 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre Franța spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre Franța sunt necesare următoarele condiții:

– să fie cetățeni francezi sau
– să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau
– să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Spor la rezervat!

*Fotografia cover este realizata de Raw Aviation Crew.

Leave A Reply

Your email address will not be published.