RYANAIR anunță reluarea zborurilor spre Portugalia, Spania, Italia, Grecia și Cipru, de la 1 iulie. Bilete de avion de la 29.99 EURO.

0 8.190

Așa cum vă anunțam de ceva timp, RYANAIR va relua zborurile din / spre România începând cu 1 iulie 2020. Și, odată cu relaxarea restricțiilor de călătorie, RYANAIR a anunțat zboruri spre Portugalia, Spania, Italia, Grecia și Cipru, tot de la 1 iulie.

Totodată, a anunțat și o primă ofertă la biletele de avion, cu tarife de la 29.99 EURO/segment. Oferta este valabilă până la finalul zilei de 28 mai 2020.

Bilete de avion de la 29.99 EURO

Ryanair reconfirmă intenția de a opera până la 1.000 de zboruri zilnice pe 90% din rutele existente în rețea pre-COVID. Detalii complete despre aceste rute, frecvențe, ore de zbor și prețuri promoționale sunt disponibile pe www.ryanair.com.

Eddie Wilson, directorul general al Ryanair, a declarat: „După 4 luni de blocare, salutăm aceste mișcări făcute de guvernele din Italia, Grecia, Portugalia, Spania și Cipru pentru a-și deschide granițele, a elimina restricțiile de călătorie. Cetățenii europene, care au fost supuși blocajului în ultimele 10 săptămâni, pot aștepta acum cu nerăbdare să își rezerveze vacanța alături de familie în țări precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia și spre alte destinații mediteraneene, pentru iulie și august.

Leave A Reply

Your email address will not be published.