Oferte vacanțe Black Friday 2021: reduceri la pachete turistice pentru sezonul de iarnă 2021 și vară 2022!

0 463

Ca în fiecare an, eMAG dă startul la Black Friday, acel eveniment de shopping unic în an. Cu toate că termenul de Black Friday este folosit frecvent în tot felul de campanii de peste an, unul este cel ce antrenează cu adevărat întreaga industrie de ecommerce. Anul acesta, Black Friday România este organizat pe 12 noiembrie, iar comercianții s-au grăbit să pregătească oferte atractive. Este organizat chiar și Black Friday Turism, un fel de târg de turism sub egita acestei zile.

Agenții de turism cu oferte de Black Friday

Marile agenții de turism s-au antrenat în a scoate pe piață super oferte la vacanțele de iarnă 2021 și vară 2022.

  • Paralela 45 are oferte de Black Friday pentru vacanțele de iarnă 2021, printre care vacanța în Hurghada costă de la 424 de euro/7 nopți/persoană, în perioada 5.11.2021-23.04.2022; Sharm el Sheikh: de la 509 euro/persoană/7 nopți/persoană, în perioada 21.12.2021-9.01.2022. Nu lipsesc vacanțele exotice și sejururile în destinații însorite, precum Zanzibar, Punta Cana, Maldive și multe altele.
  • eMAG vinde pachete turistice în România și străinătate. Are numeroase oferte pentru litoralul românesc, cum ar fi sejururi la Phoenicia Luxury, Phoenicia Holiday, Phoenicia Royal, Phoenicia Blue View (Belvedere, Amfiteatru și Panoramic), Majestic și multele. Nu lipsesc sejururile și cazările la munte și prin țară pe la diferite hoteluri cum ar fi: Continental Forum Sibiu, Sheraton Bucharest, Lebada Luxury Resort & Spa, Teleferic Grand și lista poate continua. Pachetele turistice sunt comercializate prin intermediul agențiilor de turism de Paralela45, Cocktail Holidays sau direct de la unitățile de cazare.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte pentru Crăciun sau Revelion, cu siguranță veți avea de unde să alegeți. Nu lipsesc vacanțele în străinătate. Profitați de oferte! Locurile sunt limitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.