Oferte de Black Friday la servicii unice pentru experiențe inedite: zbor cu balonul; zbor VIP cu avionul; zbor cu elicopterul; scubadiving și multe altele

0 184

În această zi de sărbătoare, în care celebrăm a 11-a ediție de Black Friday, eMAG a pus în vânzare vouchere la servicii unice pentru experiențe inedite. Dacă sunteți în pană de idei când vine vorba de un cadou pentru ea sau pentru el, vă invităm să analizați oferta eMAG.

În special pentru cei pasionați de zbor, veți găsi vouchere pentru zbor VIP cu balonul; vouchere pentru zbor cu elicopterul; voucher pentru zbor cu avionul deasupra Castelului Bran (unul dintre cele mai frumoase castele din România); voucher pentru zbor cu parapanta la Liteni.

Pentru pasionații de patru roți, eMAG a pus la vânzare vouchere pentru off road la munte; voucher pentru VMax PRO Pilot Pack; voucher pentru tur ghidat Off Road la Poiana Mărului; voucher pentru test drive Tesla S Raven Performance.

Pentru că tot vine Crăciunul, eMAG are în ofertă un voucher pentru sedinta foto de Craciun. Aceasta va avea loc în Bucuresti, 1 ora, 50 fotografii editate profesional, pentru 1 familie, valabil pana la 31.01.2022.

Dacă sunteți pasionați de apă sau dacă aveți prieteni pasionați de navigație, profitați de oferta eMAG care conține oferte la croazieră de 3 ore pe Marea Neagră sau curs scubadiving PADI Open Water Diver.

Aruncați o privire peste aceste experiențe inedite!

Leave A Reply

Your email address will not be published.