Black Friday la eMAG 2021: vouchere pentru bilete de avion și reduceri la cazare!

2 341

A 11-a ediție de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, are loc la eMAG pe 12 noiembrie. Pentru o experiență și mai bună de shopping, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, iar clienții pot beneficia de reduceri totale de 330 milioane de lei la peste 4,5 milioane de produse, oferite de eMAG și de sellerii din Marketplace. Compania estimează anul acesta vânzări în valoare de aproximativ 615 milioane de lei.

Black Friday la eMAG 2021

În ultimul an, un număr semnificativ de clienți noi au făcut prima comandă online. Cei care comandau deja și-au diversificat coșul de cumpărături cu produse din categorii noi și au folosit tot mai mult plata cu cardul, care, de Black Friday, poate ajunge până la 60%, în creștere față de anul trecut.

Ca în fiecare an, Black Friday a fost planificat cu atenție și eMAG a achiziționat stocurile de marfă din timp. În acest sens au ajutat și investițiile realizate în ultimii ani în extinderea depozitelor care acum se întind pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, de patru ori mai mare față de cea a Casei Poporului.

eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie

În plus, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, dintre care 2,3 milioane au mers către achiziția de servere noi. Pentru a livra toate comenzile până pe data de 26 noiembrie 2021, eMAG a suplimentat numărul de angajați cu 600 de oameni la depozite și în zona de customer care.

Clienții vor putea opta pentru livrare la unul dintre cele peste 2.000 de easybox-uri din toată țara, de unde pot ridica produsele la orice oră din zi și din noapte, pentru ridicarea de la unul din cele 21 de showroom-uri eMAG, pentru livrare prin curier sau pot ridica de la oficiile poștale.

Vouchere pentru bilete de avion și reduceri la cazare!

Clienții Genius (dacă nu ești client Genius, dă click pe link, abonează-te la Genius și câștigi din start 20 de lei) activi și cei care testează, vor beneficia de transport gratuit și vor primi o notificare la startul evenimentului. În această perioadă, locuitorii din majoritatea orașelor din țară pot încerca gratuit acest serviciu timp de trei luni. eMAG Genius este disponibil pentru peste 10 milioane de locuitori din 353 de localități din țară.

Pe lângă milioanele de produse electronice și electrocasnice (laptopuri, telefoane, televizoare, electrocasnice mici, frigidere, mașini de spălat), eMAG va avea spre vânzare și peste 600 000 de jucării, 300 000 de parfumuri, 150 000 de articole pentru sport și echipamente sportive.

Nu vor lipsi produsele speciale: peste 47 000 de nopți de cazare în România și peste hotare; 5000 de vouchere pentru bilete de avion (TAROM și Blue Air – anunță revoblog); 27 de tone de carne de porc, ceasuri și bijuterii de lux, monede și lingouri de aur și multe altele.

Se anunță o nouă ediție inedită de Black Friday, care va doborâ noi recorduri de vânzări. Nu uitați de Black Friday Turism 2021. Voi ce doriți să cumpărați de Black Friday?

Leave A Reply

Your email address will not be published.