Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, dar pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect.

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Air Canada renunță la zborurile spre București, programate pentru sezonul de vară 2022

1 244

În urma verificărilor, am constatat că Air Canada a scos din sistemul de rezervări zborurile directe spre București. Inițial, zborurile Toronto – București și Montreal – București au fost operate de subsidiara Air Canada Rouge. Din păcate, pandemia de coronavirus a dus la suspendarea zborurilor directe între Canada si România, programate inițial pentru în 2020 și 2021.

Pentru 2022, zborurile apăreau active în sistemul de rezervări Air Canada, subsidiara Rouge fiind focusată pe zboruri regionale și medii. Doar că Air Canada renunță la cele 2 rute ce făceau legătura între Canada și România și iată că România rămâne fără zboruri directe spre America de Nord.

Singurele opțiuni rămân zborurile cu escală prin intermediul marilor hub-uri europene. Cele mai avantajoase zboruri București – Toronto și București – Montreal sunt prin aeroporturile din Viena, Frankfurt sau Munchen.

1 comentariu
  1. […] 3. Air Canada a eliminat din ofertă rutele directe Toronto – București și Montreal – București pe care ar fi trebuit să le opereze începând din vara anului 2022. Prin urmare, românii care vor să călătorească în Canada trebuie să opteze pentru zboruri cu escală, iar cele mai avantajoase opțiuni sunt cele prin aeroporturi precum Viena, Frankfurt sau Munchen. (Airlines Travel) […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.