Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Lufthansa folosește 10 avioane de pasageri pentru transport cargo între China și Germania

0 675

Suntem în a doua lună de pandemie cu noul COVID-19. Toate țările sunt afectate de noul coronavirus. Sunt peste 2.5 milioane de cazuri raportate la nivel global, dintre care 177000 de persoane au pierdut lupta cu virusul.

În perioada aceasta, flota cargo este suprasolicitată. Sute de avioane transportă zilnic echipamente medicale, instrumental medical și alte resurse necesare în lupta cu noul COVID-19. Sunt operate zeci de zboruri speciale cargo. Inclusiv aeronava Antonov An-225 a fost introdusă în lupta cu noul coronavirus.

Lufthansa folosește 10 avioane de pasageri pentru transport cargo

Lufthansa folosește 10 avioane de pasageri pentru transport cargo

Lufthansa a început să opereze zboruri cargo cu avioane de pasageri. Aeronavele Airbus A350 operează 2 zboruri zilnice între Peking / Shanghai și Munchen pentru a transporta echipamente medicale și de protecție. Angajații AeroGround de la aeroportul din Munchen descarcă avioanele, iar marfa e transportată la spitalele din Bavaria.

Lufthansa folosește 10 avioane de pasageri pentru transport cargo

Lufthansa folosește 4 avioane A350-900 pentru a onora aceste zboruri umanitare din / spre Munchen. Misiuni similare operează cu 6 avioane Airbus A330 de la Frankfurt. Cu aceste 10 avioane de pasageri, Lufthansa a reușit să genereze o punte între China și Germania pentru a acoperi constant necesarul de echipamente medicale.

Totodată, a suplimentat flota cargo, care este formată din 17 avioane dedicate transportului de marfă. Conform unor estimări, cele 10 avioane de pasageri Lufthansa vor opera astfel de zboruri până la mijlocul lunii mai.

În mod normal, aeronavele Airbus A350 și A330 Lufthansa transportă pasageri pe rutele lung curier spre America de Nord, America de Sud și Asia. Însă, așa cum menționam mai sus, companiile aeriene suplimentează flota de avioane cargo cu avioane de pasageri, special modificate pentru zboruri cargo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.