Emirates suspenda zborurile pana in Q3. Nu se pot rezerva bilete pentru calatorii pana la 1 iulie.

0 5.164

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, a actualizat programul operațional. Și SURPRIZĂ! Nu se pot rezerva bilete de avion până la 1 iulie.Presa internațională menționeză că Emirates rămâne la sol până la începutul trimestrului 3. Cu toate acestea, Emirates va continua să opereze zboruri de repatriere / chartere și cargo.

Emirates suspenda zborurile pana in Q3.

La începutul acestei luni, privecam cu optimism situația aviației comerciale. Erau semne pozitive, care arătau că marele companii aeriene sunt pregătite să reia zborurile comerciale regulate.

Inclusiv Emirates anunța reluarea unor zboruri cu pasageri începând cu 6 aprilie. Totodată, Emirates a prezentat noile măsuri de siguranță și prevenție pentru pasageri și angajați.

Dar din păcate, pandemia de COVID-19 este departe de a putea fi controlată. Majoritatea țărilor din toată lumea încă mențin restricțiile de călătorie și de distanțare socială. Emirates poate revizui programul operațional oricând. În prezent, nu există nimic sigur în vreme de COVID-19. Totul este dinamic și, în funcție de deciziile luate de autorități, companiile aeriene pot schimba planurile de zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.