Lufthansa crește frecvența zborurilor spre Palma de Mallorca în sezonul de vară

0 646

Lufthansa ia măsuri extraordinare pentru a răspunde la o creștere semnificativă a cererii de rezervări pentru zboruri spre Palma de Mallorca, atât din Frankfurt, cât și din München. Cererea pentru rezervările sprepopulara destinație de vacanță din Spania a crescut de 25 de ori, între aprilie și începutul lunii iunie 2021.

Astfel, compania aeriană va opera o aeronavă Boeing 747-8, de la Frankfurt spre Palma de Mallorca, în patru zile de sâmbătă, în timpul vacanței de vară în Hesse. În plus, compania aeriană intenționează să opereze și un Airbus A350, de la München spre Insulele Baleare, la începutul vacanței de vară în Bavaria. În mod normal, zborurile sunt operate cu aeronave de tip Airbus A321.

Frankfurt – Palma de Mallorca cu Lufthansa

Boeing 747-8 este cel mai mare avion pe care îl operează în prezent Lufthansa, oferind până la 364 de locuri. Această aeronavă cu corp larg oferă pasagerilor 88 de locuri la clasa Business și 276 de locuri în clasa Economy. Aeronava Boeing 747-8, cunoscută și sub numele de „The queen of the sky”, va opera zboruri pentru patru săptămâni, pe 17 iulie, 24 iulie, 31 iulie și 7 august.

LH1152 Frankfurt 10:20 – 12:25 Palma de Mallorca
LH1153 Palma de Mallorca 14:25 – 16:45 Frankfurt

Munchen – Palma de Mallorca cu Lufthansa

Aeronava Airbus A350 oferă 293 de locuri, dintre care 48 în clasa Business și 245 în clasa Economy. Zborurile vor începe pe 31 iulie.

LH2658 München 09:50 – 12:00 Palma de Mallorca
LH2659 Palma de Mallorca 13:30 – 15:35 München

Zborurile spre Palma de Mallorca sunt acum disponibile pentru rezervare. Călătorii trebuie să ia în considerare restricșiile actuale atunci când își planifică călătoria. Pasagerii pot găsi mai multe informații pe www.auswaertiges-amt.de.

Lufthansa lansează noul concept de catering „Onboard Delights” pentru zborurile europene. Noul meniu va conține o gamă de înaltă calitate a meselor proaspete, gustări și băuturi disponibile pentru cumpărare în clasa Economy, alimente durabile și ambalaje ecologice și o surpriză gratuită cu apă și ciocolată pentru toți pasagerii.

Salată Falafel Tahini, Crunchy Chicken Bowl, Bircher Muesli sau tort de mărunțit cu mere – însoțite, de exemplu, de o băutură răcoritoare, un pahar de vin sau o cafea. De acum înainte, pasagerii clasei Economy a Lufthansa – de pe zborurile europene – pot alege dintr-o gamă de „Delicii la Bord” de înaltă calitate. Sortimentul culinar este disponibil pe zborurile transfrontaliere europene cu o durată de 60 de minute. Cu această ofertă, Lufthansa îndeplinește cerințele clienților săi pentru oferte de alimente și băuturi proaspete și de calitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.