Lufthansa lansează noul concept de catering „Onboard Delights”

0 453

Lufthansa lansează noul concept de catering „Onboard Delights” pentru zborurile europene. Noul meniu va conține o gamă de înaltă calitate a meselor proaspete, gustări și băuturi disponibile pentru cumpărare în clasa Economy, alimente durabile și ambalaje ecologice și o surpriză gratuită cu apă și ciocolată pentru toți pasagerii.Salată Falafel Tahini, Crunchy Chicken Bowl, Bircher Muesli sau tort de mărunțit cu mere – însoțite, de exemplu, de o băutură răcoritoare, un pahar de vin sau o cafea. De acum înainte, pasagerii clasei Economy a Lufthansa – de pe zborurile europene – pot alege dintr-o gamă de „Delicii la Bord” de înaltă calitate. Sortimentul culinar este disponibil pe zborurile transfrontaliere europene cu o durată de 60 de minute. Cu această ofertă, Lufthansa îndeplinește cerințele clienților săi pentru oferte de alimente și băuturi proaspete și de calitate.

Lufthansa lansează noul concept de catering „Onboard Delights” pentru pasagerii de la Economy Class.

La hub-urile Lufthansa din Frankfurt și München, meniurile sunt preparate zilnic de către compania de catering, Gate Gourmet, totul conform rețetelor de la Dean & David, o companie de gastronomie de succes. Cu sediul în München, compania Dean & David este cunoscută pentru calitatea remarcabilă și simțul responsabilității. Astfel, compania nu se angajează doar în utilizarea responsabilă a alimentelor și împotriva deșeurilor de ambalaje, ci se angajează voluntar să reducă carnea și peștele în acest an.

Lufthansa își extinde, de asemenea, cooperarea de lungă durată cu cafeneaua, Dallmayr. Compania tradițională din München va furniza specialități de cofetărie și patiserie, precum și băuturi calde, pentru Lufthansa „Onboard Delights”. Produsele oferite includ o cafea specială etiopiană prin care încasările sunt donate pentru a sprijini diverse proiecte umanitare din regiunea Dano.

În plus, există o selecție largă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și numeroase gustări. Mâncarea proaspătă este disponibilă începând de la 5.50 euro, cafeaua și ceaiul la 3 euro, băuturile răcoritoare (500 ml) sau berea (330 ml) la 3.50 euro. Gustări mici sunt disponibile de la 2 euro. O sticlă de apă și o surpriză de ciocolată vor fi servite gratuit oaspeților. Selecția produselor proaspete este actualizată la fiecare trei luni. Conceptul de serviciu în Business Class rămâne neschimbat. Pentru a îndeplini cerințele de igienă la bord, plata se va face exclusiv prin intermediul cardului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.