Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

LOT Polish Airlines a lansat zboruri directe între Varșovia și Maldive

0 398

Începând cu 19 februarie 2021, Lot Polish Airline a lansat zboruri directe între Varșovia și Maldive. Începând cu luna martie, vor fi operate zboruri săptămânale pe această rută. În prezent, în Maldive zboră 28 de companii aeriene.

Maldive a primit vizita a 2165 de călători din Polonia, în lunile ianuarie și februarie 2021. Există o cerere crescută din Europa de Est spre Maldive, una dintre cele mai exotice destinații de vacanță.

Turiștii care călătoresc în Maldive trebuie să furnizeze autorităților un test PCR negativ la sosire în destinația de vacanță. Testul PCR trebuie să includă detalii relevante, cum ar fi numele și adresa laboratorului care a efectuat testarea, rezultatul testului, data testării, precum și numele și semnătura doctorului emitent. Acesta trebuie trimis către Maldive Immigration prin intermediul platformei sale IMUGA (imuga.immigration.gov.mv) la completarea declarației de sănătate a călătorilor.

Vă reamintim că Maldive a înregistrat o redresare a sectorului turistic de la începutul anului.

LOT Polish Airlines, constituită legal ca Polskie Linie Lotnicze LOT SA, este transportatorul național al Poloniei. Cu sediul la Varșovia și înființată la 29 decembrie 1928, este una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume care operează în prezent. LOT Polish Airlines combină tradiția și modernismul, fiind una dintre cele mai longevive 12 companii aeriene existente din lume și conectează Polonia cu restul lumii de peste 91 de ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.