Lufthansa Group permite integrarea certificatelor de test Covid-19 în sistemul digital.

0 912

Clienții Lufthansa au opțiunea de a trimite certificatele de test Covid-19 și confirmările cererilor digitale la un centru de asistență medicală Lufthansa Group special creat. Acest lucru se va face printr-un formular de contact – cu 72 de ore înainte de plecare.

Clienții Lufthansa care călătoresc de la Frankfurt la Istanbul (Turcia) și de la Newark (SUA) la Frankfurt și München vor beneficia e aceată optțiune de pe 25 februarie. Clienții SWISS vor putea utiliza acest serviciu pe ruta Newark (SUA) – Zurich (Elveția) începând cu luna martie.

Pasagerii care călătoresc pe aceste zboruri vor primi o notificare prealabilă și un link către un portal unde pot fi stocate datele de contact și certificatele relevante. La centrul medical, documentele sunt verificate.

Clientul primește confirmarea sau feedback-ul prin e-mail.

După verificare, clientul primește confirmarea prin e-mail, dacă certificatele îndeplinesc cerințele de intrare în țara de destinație sau un feedback dacă documentele nu sunt suficiente. Indiferent de acest lucru, pasagerul trebuie să aiba la el și certificatele originale în timpul călătoriei.

Aceasta oferă clienților Lufthansa și SWISS și mai multă securitate în planificare. Check-inul și îmbarcarea sunt, de asemenea, chiar mai rapide și mai ușoare. Cu acest nou serviciu, Grupul Lufthansa face un pas important către integrarea rezultatelor testului Covid-19 în lanțul de călătorie digital, facilitând călătoria în perioadele de pandemie.

În funcție de rezultatele pe care le va obține acest program digital, este planificat să se permită trimiterea certificatelor de testare pentru toate zborurile. Pașapoartele digitale de sănătate vor fi, de asemenea, integrate.

Obligația de a purta mască de protecție se aplică la zborurile Grupului Lufthansa spre și din Germania.

Obligația de a purta mască de protecție se aplică zborurilor Grupului Lufthansa spre și din Germania. Pasagerii trebuie să poarte fie o mască chirurgicală, fie o mască FFP2 sau mască cu standardul KN95 / N95 în timpul îmbarcării, în timpul zborului, la ieșirea din aeronavă, dar și în aeroport.

Scutirea de la obligația de a purta mască în timpul zborului este posibilă numai din motive medicale și doar dacă certificatul medical este eliberat pe un formular furnizat de Grupul Lufthansa. De asemenea, trebuie să fie prezentat un test Covid 19 negativ care să nu fie mai vechi de 48 de ore în momentul călătoriei.

Infecția la bord este foarte puțin probabilă. Toate avioanele Lufthansa Group sunt echipate cu filtre de aer de cea mai înaltă calitate, care asigură o calitate a aerului similară cu cea din sala de operații. În plus, aerul circulă vertical în loc să fie dispersat în cabină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.