Qatar Airways anunță parteneriatul cu UEFA și devine compania aeriană oficială pentru EURO 2020

0 519

Qatar Airways este mândră să anunțe că se va alătura Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) ca partener al EURO 2020, transportatorul național al statului Qatar urmând să fie compania aeriană oficială a turneului care va avea loc în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Ediția a 16-a a Campionatul European de Fotbal se va desfășura cu 24 de echipe, iar meciurile se vor juca în 12 orașe gazdă, inclusiv Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma și Sankt Petersburg. Stadionul Wembley va găzdui finala de la Londra în data de 11 iulie 2021.

Qatar Airways, compania aeriană oficială EURO 2020

Qatar Airways va deservi toate orașele gazdă, fie direct, fie prin intermediul companiilor aeriene partenere. În plus, marca Qatar Airways va apărea în mod proeminent pe toate platformele digitale și stadioanele care vor găzdui cele 51 de meciuri pe parcursul turneului de fotbal.

Parteneriatul la UEFA EURO 2020 întărește prezența Qatar Airways în lumea sportului. Qatar Airways este sponsori FIFA, CONMEBOL, Paris Saint-Germain, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, K.A.S. Eupen și Al Sadd SC.

Qatar Airways a devenit recent prima companie aeriană din lume care a obținut 5 stele Skytrax în siguranță COVID-19.

 Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca fiind primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax pentru siguranța aeroportului în ceea ce privește virusul COVID-19. Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt supuse celor mai înalte standarde posibile de control și evaluare profesională.

O companie aeriană premiată în mai multe rânduri, Qatar Airways a fost numită „Cea mai bună companie aeriană din lume” de către World Airline Awards 2019, administrată de Skytrax.

De asemenea, a fost numită „Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu”, „Cea mai bună clasă business din lume” și „Cel mai bun scaun din clasa business”, ca recunoaștere a experienței sale inovatoare din clasa business, Qsuite.

Este singura companie aeriană care a primit râvnitul premiu  „Skytrax Airline of the Year”, recunoscut de cinci ori drept culmea excelenței în industria companiilor aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.