Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată de Romania (29 octombrie 2021)

1 3.110

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 95 prin care se actualizează lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat:

Lista intră în vigoare începând cu 31 octombrie, ora 00:00!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență  a aprobat Hotărârea nr. 95 privind
actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.
Modificări survenite:

-în zona roșie au intrat: Olanda, Federația Rusa, Insulele Feroe si Guernsey;
-în zona galbenă au intrat:
•din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Malaysia, Cuba, Grenada, Costa Rica si Antigua si Barbuda;
•din zona verde, în urma creșterii incidenței: Cehia, Danemarca, Ungaria, Germania, Elveția, Liechtenstein, Groenlanda, Iordania si Botswana;
-în zona verde au intrat: Palestina, Bermuda, Curaçao, Montserrat, Insulele Virgine Britanice si Insulele Turks si Caicos.

Pasagerii cu certificatului digital european COVID nu mai trec prin controlul DSP din aeroportul Henri Coandă – Otopeni!

Certificatul digital COVID-19 UE va fi singura dovadă de vaccinare / testare recunoscută la trecerea frontierei, din 13 august.

Copiii sub 12 ani sunt exceptați de la măsura carantinării și obigativității prezentării unui test RT-PCR, indiferent de zona din care călătoresc!

1 comentariu
  1. […] Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată de Romania (29 octombrie 2021) […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.