Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Thailanda se pregătește să deschidă granițele pentru turiști, însă companiile aeriene abandonează zborurile!

1 923

Transportatorii aerieni renunță la sloturile rezervate la aeroporturile din Thailanda. Din cauza „incertitudinii totale”, majoritatea companiilor aeriene au decis să abandoneze zborurile din / spre Thailanda chiar și în ciuda deschiderii oficiale a frontierelor la 1 noiembrie.

Potrivit The Tiger, directorul general al Aeroporturilor din Thailanda, Nitinai Sirisamatthakarn, a declarat că transportatorii internaționali au renunțat la aproximativ 80% din sloturile lor pe aeroporturile thailandeze. Potrivit acestuia, aceasta este perioada de la 31 octombrie până la 26 martie, adică pe întreg sezonul turistic.

Anularea a afectat toate cele 6 aeroporturi internaționale din Thailanda: Suvarnabhumi, Don Muang, Phuket, Hatyai, Chiang Mai și Chiang Ra. Pe aeroportul Don Muang din Bangkok, companiile aeriene au renunțat la toate sloturile, în timp ce la Suvarnabhumi s-a renunțat în proporție de 70%.

Nitinai Sirisamatthakarn încearcă să rămână optimist în previziunile sale și speră că sectorul aviației își va reveni treptat în următorii doi ani. Între timp, aeroporturile Thailandei au suferit deja pierderi de 11 miliarde de baht (300 de milioane de dolari) în primele 9 luni ale anului 2021.

1 comentariu
  1. […] Cu toate că Thailanda se pregătește să redeschidă granițele, de la 1 noiembrie, companiile aeriene nu se grăbesc să programeze zboruri din / spre destinațiile de vacanță thail…. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.