Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată de Romania (18 noiembrie 2021)

0 3.471

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 104 prin care se actualizează lista țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat:

Lista va intra în vigoare începând cu 21 noiembrie 2021!

Liban, Franța și Portugalia au intrat pe lista galbenă. Thailanda a intrat pe lista verde. Iordania a intrat pe lista roșie!

Copiii sub 12 ani sunt exceptați de la măsura carantinării și obigativității prezentării unui test RT-PCR, indiferent de zona din care călătoresc!

Certificatul digital COVID-19 UE va fi singura dovadă de vaccinare / testare recunoscută la trecerea frontierei, din 13 august.

Pasagerii cu certificatului digital european COVID nu mai trec prin controlul DSP din aeroportul Henri Coandă – Otopeni!

Leave A Reply

Your email address will not be published.