Lista statelor non-europene care au suspendat zborurile cu Marea Britanie

0 1.887

Majoritatea țărilor europene au suspendat zborurile din / spre Marea Britanie din cauza unei noi tulpini mai contagioase de Covid-19. În același timp, măsuri asemănătoare au fost luate și de alte state de pe alte continente.

Canada interzice toate zborurile din Marea Britanie, începând cu 20 decembrie 2020 (00:00).

Kuweit a fost prima țară non-europeană care a impus restricții călătorilor care zboară din Marea Britanie.

Argentina a suspendat zborurile cu Marea Britanie. Ultimul zbor, care a zburat din Marea Britanie spre Argentina, a aterizat luni la Aeroportul Internațional Ministro Pistarini, 21 decembrie la ora 9:00. Pasagerii și membrii echipajului sunt izolați pentru 7 zile.

Columbia a suspendat zborurile către și dinspre Marea Britanie începând cu 21 decembrie, până la o nouă notificare. Călătorii care au ajuns în țară în ultimele opt zile trebuie să rămână acum izolați.

Chile interzice călătoriile din Marea Britanie în perioada 22 decembrie – 5 ianuarie. Acest lucru nu se aplică cetățenilor chilieni care călătoresc din străinătate.

El Salvador interzice toate călătoriile din Marea Britanie și Africa de Sud.

Hong Kong interzice toate zborurile din / spre Marea Britanie începând cu 22 decembrie 2020.

India a suspendat zborurile din / spre Marea Britanie. Măsura a intrat în vigoare pe 22 decembrie, ora 00:00, și va fi valabilă până pe 31 decembrie.

Iran a suspendat toate zborurile din / spre Marea Britanie pentru următoarele 2 săptămâni. Măsura se aplică din 20 decembrie.

Israel a interzis accesul străinilor din Marea Britanie, Africa de Sud și Danemarca. Măsura se aplică, inițial, pentru 7 zile.

Jamaica a suspendat toate conexiunile cu Marea Britanie pentru următoarele 2 săptămâni. Măsura se aplică în intervalul 22 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021.

Iordania a suspendat toate zborurile directe și de tranzit din Marea Britanie în perioada 21 decembrie – 3 ianuarie.

Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Arabia Saudită, Maroc, Oman, Panama, Pakistan Peru completează lista țărilor non-europene care aplică restricții de călătorie pentru Marea Britanie. Unele dintre țările menționate mai sus restricționează călătoriile și din Olanda, Danemarca sau Africa de Sud.

Dacă aveți în plan să călătoriți spre România cu escală prin Marea Britanie, vă recomandăm să vă schimbați traseul.

Ne pregătim pentru un nou lockdown general?

Leave A Reply

Your email address will not be published.