Turcia a suspendat zborurile din Olanda, Marea Britanie, Danemarca și Africa de Sud

0 533

Turcia suspendă temporar toate zborurile din Marea Britanie, Olanda, Danemarca și Africa de Sud, începând cu 20 decembrie, din cauza mutației coronavirusului.

Guvernul de la Ankara a decis să suspende toate zborurile care sosesc din Marea Britanie, Olanda, Danemarca și Africa de Sud. Noua tulpină descoperită se pare că s-a extins deja peste granițele Regatului Unit. Autoritățile nu au dat încă nicio indicație cu privire la durata de suspendare.

Turkish Airlines a anunțat suspendarea zborurilor spre țările menționate. Pasagerii, care au călătorit din țările spre Turcia înainte de suspendarea zborurilor, au fost supuși unor teste COVID-19 la intrarea pe teritoriul turc.

Măsura luată de autoritățile din Turcia urmează interdicțiile similare luate de alte zeci de țări din Europa și din întreaga lume asupra Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

În afara de măsura de suspendare a zborurilor din Olanda, Marea Britanie, Danemarca și Africa de Sud, frontierele aeriene, terestre și maritime ale Turciei sunt deschise pentru majoritatea călătorilor. Cu toate acestea, călătoriile neesențiale cu Iranul și Irakul rămân suspendate.

La intrarea în Turcia, orice pasager cu simtome trebuie să se supună unui test COVID-19 și să accepte carantina dacă este depistat pozitiv. Pasagerul trebuie să plătească toate costurile legate de testare și carantină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.