KLM anulează zborurile spre Orlando, Miami și Las Vegas din cauza restricțiilor

0 221

Decizia guvernului olandez de a desemna SUA ca zonă cu risc foarte ridicat din punct de vedere epidemiologic înseamnă că cei care doresc să călătorească din SUA și sunt vaccinați sau care dețin un certificat care să ateste că au fost testați negativ sau că s-au recuperat de e urma bolii vor trebui să se auto-izoleze pentru o perioadă de 10 zile la momentul intrării în Olanda.


Sănătatea și combaterea COVID-19 sunt esențiale, dar măsurile luate trebuie să fie eficiente și proporționale. Alte state membre ale UE, precum Italia, Franța și Belgia, au decis să nu modifice rstricțiie de călătorie pentru cei care sosesc din Statele Unite.

Decizia guvernului olandez este un mare pas înapoi pentru KLM. Drept urmare, KLM este forțată să elimine noile zboruri propuse, de la Amsterdam la Orlando, Miami și Las Vegas din programul de iarnă – până la o nouă notificare. Călătorii vor fi informați începând de săptămâna viitoare.

Vă reamintim că, în luna iunie, KLM a anunțat că va opera zboruri spre toate gateaway-urile americane pe care le deservea și înainte de criza cauzată de pandemia de COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.