blank

KLM va relua zborurile spre toate destinațiile din SUA operate înainte de pandemie

0 883

KLM a anunțat că va opera zboruri spre toate gateaway-urile americane pe care le deservea și înainte de criza cauzată de pandemia de COVID-19. Cu toate acestea, capacitatea de încărcare a aeronavelor și numărul frecvențelor zborurilor sunt încă departe de nivelurile din 2019.

Potrivit unei declarații de presă, KLM prognozează o creștere a cererii de călătorie datorită reducerii restricțiilor de călătorie și datorită procentului care este în continuă creștere a ratei de vaccinare la nivel global, dar mai ales în SUA. Prin urmare, compania aeriană se pregătește de o creștere a traficului aerian spre destinațiile de pe continentul american.

Transportatorul va opera zboruri spre 16 destinații din SUA în sezonul estival al anului 2021, comparativ cu cele 17 destinații din SUA pe care compania aeriana le deservea în vara anului 2019. Totuși, va fi și un zbor direct spre cea de-a 17-a destinație, Salt Lake City, care va decola din Amsterdam, ca parte a parteneriatului companiei KLM cu Delta Air Lines.

KLM va relua zborurile spre toate destinațiile din SUA operate înainte de pandemie.

Transportatorul de pavilion olandez intenționează să adauge două rute suplimentare în programul operațional al sezonului de vară, spreLas Vegas și Minneapolis. Cu toate acestea, decizia de a merge mai departe cu aceste noi rute se bazează pe evoluția ulterioară a restricțiilor de călătorie între Europa și Statele Unite.

„Este de bun augur faptul că rețeaua noastră de destinații din America de Nord a revenit practic la nivelul inițial, în ceea ce privește numărul de gateaway-uri deservite„, a declarat președintele și CEO-ul KLM, Pieter Elbers. „America de Nord este o piață importantă pentru KLM, iar anul acesta comemorăm 75 de ani de zboruri spre New York. Sperăm că restricțiile de călătorie impuse pentru Statele Unite, Canada și Mexic vor fi reduse în curând, oferind pasagerilor noștri mai multe oportunități de a călători din nou în America de Nord. Un pașaport de vaccinare valid la nivel internațional ar fi foarte util în acest sens.”

În plus, transportatorul intenționează să adauge două noi destinații din SUA la rețeaua intercontinentală în programul de iarnă. Este vorba despre stațiunea mexicană Cancun și Orlando, din statul american Florida, destinații populare de vacanță printre iubitorii de soare și căldură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.