Aston Martin și Bombardier vor colabora pentru crearea unui design al avioanelor business Bombardier.

0 249

Aston Martin și Bombardier au semnat o scrisoare de intenție pentru o colaborare unică. Cei doi giganți plănuiesc să creeze un model personalizat al aeronavelor business create de Bombardier.Compania cu sediul în Montreal va colabora cu gigantul britanic de automobile pentru proiectarea personalizată a unui business jet. Parteneriatul va oferi clienților o oportunitate unică pentru o experiență extraordinară.

Această olaborare va deschide noi posibilități pentru experiența pasagerilor la bordul avioanelor Bombardier Challenger și Global.

Parteneriatul va oferi clienților o oportunitate unică pentru o experiență extraordinară.

„Aston Martin are un set extrem de rafinat de principii de design auto, determinat de aplicarea meticuloasă a proporției, a ambarcațiunii și a inovației tehnice”, a declarat Vicepreședintele și Directorul Creativ al Aston Martin, Marek Reichman.

„Suntem cu adevărat entuziasmați de perspectiva de a colabora cu echipa de design a companiei Bombardier pentru a colabora în acest proiect. Avioanele Challenger și Global vor oferi oportunitatea de a duce designul Aston Martin la alt nivel.”

Duminică, ultima aeronavă Bombardier CRJ a ieșit de pe linia de asamblare a uzinei Mirabel din Canada, marcând sfârșitul istoriei de 30 de ani a avionului și închiderea instalațiilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.