Etihad Airways a început să opereze zboruri pe ruta Abu Dhabi – Viena

0 235

Etihad Airways, compania aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, a lansat zborul inaugural spre Viena, Orașul Muzicii. Noul serviciu va fi operat de două ori pe săptămână între Abu Dhabi și capitala Austriei.

Cunoscută pentru arhitectura sa barocă, cultura și bogata moștenire muzicală, Viena se află la cinci ore și 50 de minute de zbor de la Abu Dhabi. Călătorii din Emiratele Arabe Unite care au fost vaccinați complet și care au cel puțin 14 zile de la vaccin, sunt scutiți de restricții, atât la destinație, cât și la întoarcere.

Abu Dhabi – Viena cu Etihad Airways, din 18 iulie

Noul serviciu va fi operat în zilele de joi și duminică, folosind un avion Boeing 787-9 Dreamliner de ultimă generație, oferind 28 de locuri la clasa Business și 262 de locuri la clasa Economy.

EY147 Abu Dhabi 07:30 – 11:20 Viena

EY147 Viena 12:45 – 14:15 Milano Malpensa 15:40 – 23:35 Abu Dhabi

Noul serviciu a fost programat convenabil pentru a ajunge dimineața devreme la Viena pentru a oferi călătorilor dintre EAU și Austria o escapadă ideală pentru weekend. Austria este în prezent deschisă cetățenilor și rezidenților din Austria, rezidenților statelor membre Schengen și Elveției, călătorilor de afaceri și studenților.

Etihad-Airways-zboruri-Abu-Dhabi-Viena-3
Etihad-Airways-zboruri-Abu-Dhabi-Viena-2
Etihad-Airways-zboruri-Abu-Dhabi-Viena

Piloții și echipajul de cabină din zborul către Viena au fost vaccinați complet împotriva COVID-19. Etihad a fost prima companie aeriană din lume care a vaccinat 100% echipajele de cabină și piloții care au lucrat în pandemie și prima companie aeriană care a solicitat pasageri să prezinte un test PCR negativ înainte de plecare.

Ca orice zbor Etihad, serviciul de la Viena va avea la bord ambasadori de wellness special pregătiți ca parte a unui program cuprinzător de inițiative care este conceput pentru a asigura bunăstarea pasagerilor în fiecare etapă a călătoriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.