Abu Dhabi – Viena cu Etihad Airways, din 18 iulie 2021

0 209

Etihad Airways, compania aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, va lansa zboruri spre Viena în această vară cu tarife de 1.995 AED. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, utilizând aeronave de tip Boeing 787 Dreamliner, începând cu data de 18 iulie 2021.

Noul serviciu a fost programat convenabil pentru a ajunge dimineața devreme la Viena pentru a oferi călătorilor dintre EAU și Austria o escapadă ideală pentru weekend. Austria este în prezent deschisă cetățenilor și rezidenților din Austria, rezidenților statelor membre Schengen și Elveției, călătorilor de afaceri și studenților.

Abu Dhabi – Viena cu Etihad Airways.

Zborurile vor fi operate în zilele de joi și duminică, cu aeronave de tip Boeing 787-10.

EY147 Abu Dhabi 07:30 – 11:20 Viena
EY147 Viena 12:45 – 14:15 Milano Malpensa 15:40 – 23:35 Abu Dhabi

Pentru a simplifica experiența de călătorie, Etihad a lansat recent Verified to Fly, permițând pasagerilor să valideze documentele de călătorie Covid-19 înainte de a ajunge la aeroport. Călătorii care utilizează Verified to Fly se pot bucura de check-in rapid pe aeroport mergând la biroul dedicat Verified to Fly pentru o experiență mai rapidă. .

Zborul spre, dinspre și prin Abu Dhabi este susținut de programul de igienizare și siguranță complet reproiectat al companiei aeriene, Etihad Wellness, care asigură menținerea celor mai înalte standarde de igienă în fiecare etapă a călătoriei clienților. Cei care doresc să rezerve bilete sunt sfătuiți să viziteze etihad.com pentru a vedea opțiunile și să rămână informați cu privire la reglementările corespunzătoare de intrare la destinația finală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.