Etihad Airways a vaccinat echipajele de cabină în proporție de 100%.

0 445

Etihad Airways, compania aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, a devenit prima companie aeriană din lume care a vaccinat toți piloții și toate echipajele de cabină. Astfel se încearcă reducerea răspândirii virusului, iar pasagerii vor fi în siguranță.

În ianuarie 2021, Etihad a primit statutul de Diamant pentru celor mai înalte standarde de curățenie și igienizare în cadrul auditului „APEX Health Safety, organizat de SimpliFlying”. Inițiativa de vaccinare a companiei aeriene a consolidat poziția Etihad ca lider al industriei în răspunsul său la pandemie și în menținerea în siguranță a angajaților și călătorilor săi.

Această realizare a fost posibilă prin inițiativa „Protected Together” de vaccinare a angajaților Etihad, inițiativă lansată oficial în ianuarie.

În 2020, Etihad a făcut demersuri pentru sprijinirea angajaților în a primi vaccinul COVID-19. În colaborare cu autoritățile din domeniul sănătății, compania aeriană a facilitat accesul personalului din prima linie la „Programul de utilizare de Urgență” a EAU.

Etihad a fost unul dintre primii angajatori care și-au asigurat locuri pentru personalul din prima linie – inclusiv pentru piloți și echipajele de cabină – în programul de vaccinare din Abu Dhabi. Etihad s-a asigurat, de asemenea, că Etihad Airways Medical Center a devenit o clinică acreditată de vaccinare COVID-19.

Pentru a contribui la creșterea încrederii angajaților, inițiativa „Protected Together” include discuții virtuale pentru a conecta personalul cu personalul medical, clinici mobile, astfel încât angajații să poată primi vaccinul la locul de muncă, iar personalul să aibă acces la informații simple și clare despre vaccin.

În urma obiectivului guvernului Emiratelor Arabe Unite de a vaccina jumătate din populația Emiratelor Arabe Unite până la sfârșitul lunii martie 2021, Etihad este înaintea programului. În prezent, EAU are a doua cea mai mare rată de vaccinare din lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.