Malta oferă stimulente financiare pentru cazare turiștilor ce aleg să descopere frumoasa insulă

0 1.673

Pentru a încuraja turiștii să aleagă Malta, autoritățile locale au dezvoltat un sistem de stimulente financiare pentru cazare. Turiștii care aleg să călătorească independenți în Malta, ar putea primi bani pentru cazare. Prin acest sistem, Autoritatea pentru Turism din Malta va stimula călătorii independenți, care doresc să viziteze Insulele Malteze pentru minimum 3 nopți. Turiștii trebuie să-și rezerve direct vacanța ala unul dintre hotelurile de 3*, 4* și 5*.

100 € de persoană la fiecare rezervare într-un hotel de 5 *. 
75 € de persoană la fiecare rezervare într-un hotel de 4 *. 
50 € de persoană la fiecare rezervare într-un hotel de 3 *. 

Schema stimulentelor se va aplica începând cu luna iunie 2021. Bugetul alocat este în valoare de 3.5 milioane EURO, ceea ce înseamnă că ar putea avea un impact pozitiv asupra a 35 000 de turiști, cifrele finale fiind determinate pe baza mixului dintre clienții de 5 *, 4 * și 3 *.

Pentru a avea acces la aceste reduceri, doritorii trebuie să se înregistreze pe pagina web a Autorităţii pentru Turism, mai exact la acest link http://www.bit.ly/fit-scheme.

Obiectivul este acela de a atrage vizitatori pentru a depăşi criza provocată de pandemia de coronavirus, care a afectat grav îndeosebi importantul sector turistic al Maltei. În 2018, turismul a reprezentat 27% din produsul intern brut al Maltei, potrivit Eurostat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.