blank

Disneyland Paris se va redeschide pe 17 iunie

0 873

Disneyland Paris, unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, a anunțat că va redeschide porțile pe 17 iunie, iar patru zile mai târziu se va deschide și Hotelul New York – The Art of Marvel. Parcul de distracții din Paris s-a închis pe 30 octombrie 2020 din cauza restricțiilor sanitare pentru a reduce impactul pandemiei de COVID-19.

Deschiderea va fi efectuată cu măsuri exhaustive de sănătate și siguranță”. De asemenea, pentru vizitatorii care își rezervă vizita din timp, condițiile actuale vor oferi opțiunea de flexibilitate a pachetelor și vor include posibilitatea anulării și modificării biletelor fără taxe ulterioare, în orice moment, până la șapte zile înainte de data de sosire, precum și posibilitatea de a plăti în rate fără taxe.

Disneyland Paris se va redeschide pe 17 iunie.

Vor fi redeschise atât cele două parcuri care alcătuiesc complexul, cât și hotelurile. În plus, pe 21 iunie, Hotelul New York – The Art of Marvel se va deschide, iar rezervările pot fi făcute începând cu data de 18 mai. Această unitate de 4 stele – concepută ca o galerie de artă din New York – aduce un omagiu locuinței multor supereroi Marvel și a artiștilor lor.

„Am visat acest moment”, spune Natacha Rafalski, președintele Disneyland Paris. Tot ea a subliniat faptul că redeschiderea se va face pentru toate atracțiile parcului, iar vizitatorii vor avea parte de „multe alte surprize”. Restricțiile sanitare impuse în Franța – închiderea locurilor publice, barurilor și restaurantelor, a sălilor de sport – vor fi ridicate pe data de 19 mai.

Guvernul are încredere că accelerarea campaniei de vaccinare și îmbunătățirea cifrelor, deoarece numărul persoanelor spitalizate și cifra deceselor din cauza coronavirusului continuă să scadă, vor permite această redeschidere să fie definitivă și progresivă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.