Delta Air Lines deblocheaza scaunele din mijloc în avioanele sale începând cu 1 mai 2021.

0 234

Delta Air Lines a declarat miercuri că va începe vânzarea locurilor din mijloc în avioanele sale începând cu 1 mai, la mai mult de un an după ce a decis să le lase goale pentru a promova distanțarea. Alte companii aeriene au blocat locurile de mijloc la începutul pandemiei, însă Delta a rezistat cel mai mult timp și este ultima dintre cele patru mari companii aeriene din SUA care a renunțat la această politică.

Directorul Executiv al companiei, Ed Bastian, a declarat că un sondaj efectuat asupra celor care au zburat cu Delta Air Lines în 2019 a demonstrat că aproape 65% dintre pasageri se așteptau să primească cel puțin o doză de vaccin împotriva COVID-19 până la 1 mai, ceea ce a dat companiei aeriene „asigurarea de a oferi clienților capacitatea de a alege orice loc în avion.”

Călătoriile au început să revină la normal în ultimele săptămâni, vânzările biletelor aflându-se în creștere. De asemenea, au fost verificate la punctele de control ale aeroporturilor peste un milion de persoane/zi, începând cu jumătatea lunii martie, potrivit Administrației pentru Securitatea Transporturilor. Peste 1.5 milioane de persoane au fost examinate doar pe 28 martie, ziua cea mai aglomerată pe aeroporturile din America de când a început pandemia. Totuși, numărul călătoriilor cu avionul se află în scădere, cu aproximativ 40% față de 2019.

Delta Air Lines a blocat rezervările locurilor din mijlocul aeronavelor în aprilie 2020.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor continuă să recomande evitarea călătoriilor neesențiale, chiar și pentru cei care au fost vaccinați. Săptămâna aceasta, Directorul CDC, dr. Rochelle Walensky, a avertizat despre „sosirea iminentă” a unui potențial al patrulea val al pandemiei, dacă americanii vor ignora sfaturile oficialilor din domeniul sănătății publice.

Delta a fost una dintre puținele companii aeriene care au luat decizia de a bloca scaunul din mijloc în vederea limitării răspândirii noului coronavirus. Cu toate că studiile au arătat că nu e necesară măsura de blocare a scaunului din mijloc, Delta a continua să implementeze această măsură pentru a oferi mai multă liniște sufletească pasagerilor.

Inclusiv IATA a avertizat: Masca obligatorie in zbor DA / Scaunul gol la mijloc NU. Organizația Aviației Civile Internaționale (OACI / ICAO) – organismul ONU responsabil pentru aviație – a formulat recomandări complete pentru companiile aeriene și aeroporturi, fără a solicita blocarea scaunul din mijloc.

Delta Air Lines va oferi clienților mai mult timp pentru a utiliza creditele de călătorie expirate. Toate biletele noi achiziționate în 2021 și creditele care urmează să expire anul acesta, vor expira acum la sfârșitul anului 2022. Începând cu 14 aprilie, compania aeriană intenționează să readucă băuturile răcoritoare, cocktailurile și gustările pe zborurile din Statele Unite și spre destinațiile internaționale. În iunie, compania planifică să înceapă să ofere mâncare caldă pentru cei care vor călători la clasele premium pe unele dintre zborurile domestice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.