Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Delta Air Lines blochează scaunele din mijloc în avioanele sale până în aprilie 2021

0 293

Delta continuă angajamentul de lider al industriei și oferă mai mult spațiu la bord, fiind singura companie aeriană din SUA care blochează locurile din mijloc și limitează capacitatea tuturor zborurilor programate până la 30 aprilie 2021. Astfel, Delta se asigură că pasagerii își pot planifica și rezerva cu încredere călătoriile de primăvară. 

Delta a ținut cont de feedback-ul clienților și le-a acordat prioritate preferințelor oferind mai mult spațiu prin blocarea locurilor din mijloc și reducând numărul total de persoane pe fiecare zbor planificat, din aprilie 2020 și până în prezent. 

Delta a fost una dintre puținele companii aeriene care au luat decizia de a bloca scaunul din mijloc în vederea limitării răspândirii noului coronavirus. Cu toate că studiile au arătat că nu e necesară măsura de blocare a scaunului din mijloc, Delta a continua să implementeze această măsură pentru a oferi mai multă liniște sufletească pasagerilor.

Inclusiv IATA a avertizat: Masca obligatorie in zbor DA / Scaunul gol la mijloc NU. Organizația Aviației Civile Internaționale (OACI / ICAO) – organismul ONU responsabil pentru aviație – a formulat recomandări complete pentru companiile aeriene și aeroporturi, fără a solicita blocarea scaunul din mijloc.

Putem spune că este și o acțiune de imagine, în speranța că va atrege mai mulți pasageri la bord. În contextul actualei pandemii, multe zboruri au avut un grad redus de încărcare, iar pasagerii au putut sta distanțați.

Pe lângă această măsură, Delta Air Lines a implementat o serie de măsuri anti COVID-19 la bordul avioanelor și în aeroporturile HUB. A creionat chiar și o hartă interactivă cu rutele deservite și măsurile restrictive impuse la destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.