Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Dragostea este în aer la Blue Air: 1 + 1 = 1

0 383

În perioada 9-11 februarie, la fiecare bilet de avion Blue Air achiziționat, primești încă unul GRATUIT! Acum poți explora în doi toate destinațiile pe care le iubești: Amsterdamul cel vibrant, romanticul Paris, incredibila Barcelona, culorile Lisabonei sau comorile Florenței!

Oferta este valabilă în perioada 9-11 februarie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 iunie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o singură dată, în cazul în care planurile tale se schimbă, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Astfel, puteți achiziționa un bilet la care primiți unul gratuit și vă puteți programa următoarea vacanță. Însă atenție la destinația aleasă. Sperăm ca până în vară situația pandemiei să fie cu totul alta și țările europene să-și deschidă granițele pentru turiști. Până atunci, informați-vă cu privire la măsurile restrictive aplicate de majoritatea țărilor din Europa.

Pentru siguranța pasagerilor, Blue Air a implementat o serie de măsuri de siguranță sanitară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.