blank

Coronavirus: Lufthansa Group anuleaza 23 000 de zboruri în aprilie

0 1.304

Din cauza răspândirii epidemiei cu noul Coronavirus, Lufthansa Group a decis să anuleze aproximativ 23 000 de zboruri în perioada 29 martie – 24 aprilie. Pentru calendarul zborurilor de după 25 aprilie, Lufthansa Group va reveni cu precizări la o dată ulterioară.

Programul operațional va fi actualizat treptat în sistemele de rezervări, iar pasagerii afectați vor fi informați despre modificările și opțiunile de rezervare, începând chiar de astăzi. Nu este exclus ca în zilele următoare să existe și alte modificări în programul operațional.

Lufthansa Group anuleaza 23 000 de zboruri

airbus a380 lufthansa la sol

Toate companiile Lufthansa Group vor face ajustări de zboruri în principal Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Însă, se va avea grijă ca toate destinațiile de pe toate continentele să poată fi atinse cu o companie aeriană Lufthansa Group prin hub-urile din Frankfurt, Munchen, Zurich, Viena și Bruxelles. Reamintim că din Lufthansa Group fac parte: Lufthansa cu subsidiara Eurowings, Austrian Airlines, SWISS, Brussels Airlines.

Pasagerilor Lufthansa, care planifică o călătorie în săptămânile următoare, li se recomandă să verifice starea actuală a zborului respectiv pe lufthansa.com, înainte de plecare. Pasagerii, care au lăsat datele de contact cu Lufthansa, vor fi informați proactiv dacă zborul lor este anulat.

În luna martie, Lufthansa a anulat 7100 de zboruri, inclusiv zboruri spre București, Cluj și Timișoara. Sunt reținute la sol 150 de avioane din întreaga flotă Lufthansa Group.

Leave A Reply

Your email address will not be published.