blank

Coronavirus: Lufthansa anuleaza 7100 de zboruri europene în luna martie

2 2.862

Din cauza circumstanțelor excepționale cauzate de răspândirea coronavirusului și de scăderea cererii, Lufthansa a decis să reducă numărul zborurilor cu până la 25%.

Anulările și ajustările de frecvențe duc și la reținerea la sol a 150 de avioane (125 pentru zboruri scurte și medii / 25 pentru zboruri lung-curier). Flota Lufthansa Group cuprinde în prezent aproximativ 770 de aeronave, inclusiv 180 de avioane pentru lung-curier.

Lufthansa anuleaza 7100 de zboruri

Începând de astăzi, 5 martie, anulările de rute și ajustările de frecvențe vor fi implementate succesiv, iar pasagerii afectați vor fi informați despre modificările operaționale. Până la sfârșitul lunii martie, Lufthansa anulează aproximativ 7.100 de zboruri: 3.750 de zboruri operate pe 75 de rute de la Frankfurt și 3.350 de zboruri operate pe 65 de rute de la Munchen.

Lufthansa va anula numeroase zboruri interne, care sunt operate de la Frankfurt la Berlin, Munchen și Hamburg; precum și de la Munchen la Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Köln, Bremen și Hanovra. Însă transportatorul german va avea grijă să nu anuleze rute. Cu alte cuvinte, va oferi pasagerilor numeroase alte alternative de zbor pe rutele respective.

Un număr important de zboruri vor fi reduse pe rutele spre Italia. Aici sunt incluse destinațiile: Milano, Veneția, Roma, Torino, Verona, Bologna, Ancona și Pisa.

Pe lângă zborurile interne și cele spre Italia, mai sunt anulate și zboruri spre Scandinavia, Marea Britanie, Polonia, Rusia, Franța, Spania, Portugalia. Nu este exclus să vedem anulate și zboruri din / spre România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.