#CONCURS: Înscrie-te în cursa pentru un city break la Munchen

0 455

Ne mai despart câteva zile de 2019 și pregătirile pentru tradiționalele sărbători de iarnă sunt în toi. Venim și noi cu tradiționalul concurs pregătit de Organizatia Germana pentru Turism.înscrie-te până pe 31 decembrie 2018 la concurs și poți câștiga un city break de 3 zile, pentru 2 persoane, la Munchen.

Un city break la Munchen

Înscrierea în concurs dureaza doar câteva minute. Trebuie să răspundeți corect la 5 întrebări despre Germania. Iar la final, dupa introducerea datelor personale, veți fi înscriși în cursa pentru marele premiu. 

Să vă dau un pont. Nu e o problemă dacă nu ați fost în Germania. Răspusnurile le veți găsi pe site-ul germany.travel.

Așa cum am menționat mai sus, premiul constă într-un city break la Munchen, pentru două persoane. Sunt incluse două nopți de cazare și transportul cu avionul.

V-ați lămurit cum stă treaba cu acest concurs? Ok! Acum, sincer vă spun, sunt invidios pe cel ce va câștiga marele premiu. Eu nu pot participa, dar sper ca fericitul câștigător să fie dintre cititorii AirlinesTravel.ro

Germania e fabuloasă. Mie îmi place foarte mult. Am ajuns prin Berlin, Munchen, Nuremberg, Hamburg, Coburg, Frankfurt si oricând aș călători în Germania.

Germany Simply Inspiring!

Leave A Reply

Your email address will not be published.