Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Cargo passenger class de la flyadeal

0 393

Flyadeal din Arabia Saudită a anunțat o nouă clasă, poate unică în toată lumea. Este vorba de cargo passenger class. Cum ar fi să călătoriți la cargo?

La acest lucru s-au gândit cei de la flyadeal. Ținând cont că au cam 45% liber în cala avioanelor din flotă, au luat în calcul să poată transporta și pasageri.

Cargo passenger class

Au gândit un scaun modular, care se poate instala în funcție de locul liber din cală, în funcție de marfa încărcată și de preferințele pasagerilor. 

Este recomandat ca cei ce doresc să călătoreasc la cargo passenger class să aibă o bluză în plus prin bagaje, ceva de mâncare și apă. Însă nu vor avea acces la toaletă. Oricum sunt zborurile scurte.

Au garantat că vor avea grijă ca bagajele să fie bine ancorate, iar pasagerii să călătorească în deplină siguranță în cala avionului.

Cei ce vor alege să călătoreasc la cargo passenger class vor avea prioritate la îmbarcare, vor avea primii acces la bagajul de cală și vor călători în cel mai ieftin mod cu putință.

Dacă ai citit până aici, înseamnă că ai fost interesat de subiect. Nu știu dacă ți-a plăcut, dacă te-a amuzat sau te-a indignat. Cert este că totul a fost o GLUMĂ venită de la flyadeal.

flyadeal este o companie aeriană low-cost din Arabia Saudită. A fost fondată în 2016, deține 9 aeronave și zboară spre 6 destinații interne. Are baza la Jeddah. flyadeal este subsidiară SAUDIA.

Ne-a plăcut mesajul prin care au anunțat gluma: zburați acolo unde aveți nevoie și profitați de zborurile ieftine. Doar asigurați-vă că vă rezervați biletul din timp, călătoriți inteligent și plătiți doar ce aveți nevoie, inclusiv mesele, bagajele și locul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.