[City break Hamburg] Bucureşti – Hamburg cu Blue Air

2 994

În perioada 15-19 aprilie 2016, cu sprijinul Blue Air şi Germany Travel, am ajuns în Hamburg. Un vis mi-a fost îndeplinit. Am călătorit alături de a doua jumătate Airlines Travel în al doilea oraş nemţesc după numărul locuitorilor şi principalul port al Germaniei.

echipa-airlines-travel

Ideea de a vizita Hamburg a apărut în urmă cu 2-3 ani, când am aflat de existenţa Aeroportului Knuffingen în cadrul Miniatur Wunderland, cel mai mare parc în miniatură din lume. Şi dacă mi-am dorit, am făcut tot posibilul să ajung la Hamburg. Blue Air a deschis calea spre îndeplinirea visului prin inaugurarea rutei Bucureşti – Hamburg, din 29 martie 2016.

aeroport-henri-coanda

Ca orice călătorie, totul a pornit cu drumul. În cazul nostru, city break Hamburg a început cu zborul 0B139 Blue Air. Am decolat de pe pista 08R a Aeroportului Internaţional “Henri Coandă”, la 17:55, şi am aterizat la Hamburg la apus, pe la 19:40. Nu am avut întârzieri şi nici probleme notabile. Zborul a decurs lin, plăcut, iar soarele ne-a scăldat în razele sale, dincolo de nori.

hamburg

aeroport-henri-coanda-din-zbor

Nu la fel pot spune şi la sol. Hamburg ne-a primit cu o vreme răcoroasă şi umedă. Dar nici nu am aterizat bine, că un Boeing 777-300ER Emirates îşi urma calea spre poarta de debarcare. Parcă mi-a înseninat ziua!

boeing-777-emirates-hamburg

La bordul avioanelor Blue Air, dobrogean fiind, am testat fursecurile oferite de cofetăria Angelo. Vă recomand să le încercaţi pe cele cu vanilie şi pe cele cu cafea. Bune!

fursecuri-angelo-blue-air

Pe segmentul Bucureşti – Hamburg, am zburat cu Boeing 737-400 (YR-BAK), aeronavă veche de 23 de ani, dar întreţinută bine. La retur, am avut plăcerea să zbor la bordul aeronavei Boeing 737-800 Next Generation (YR-BME), unul dintre cele mai noi avioane din flota Blue Air. În prezent, avionul este alocat bazei TUI Airlines Netherlands de la Amsterdam. Pe ambele zboruri, gradul de încărcare a depăşit 90%.

Profitati de ofertele Blue Air şi programaţi-vă un city break la Hamburg! În scurt timp vom reveni cu articolul despre Hamburg.

Fotografii realizate cu ASUS ZenFone Selfie și Lenovo Vibe Z2 Pro! Articol scris de pe un ASUS ZenBook UX305!

2 Comentarii
  1. […] În aprilie 2016, echipa Airlines Travel a călătorit la Hamburg. Zborurile au fost operate de Blue Air, dar cu plecare din București. […]

  2. […] s-a îndeplinit în 2016. Dacă ne dorim ceva cu adevărat, cândva se va întâmpla :). Multumim Blue Air pentru zborurile directe București – Hamburg, mulțumim Organizația Germană de Turism (Germany Travel) pentru cazarea […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.