blank

Carpatair a anunțat o infuzie de capital de 5 milioane euro

1 824

În ultima vreme, operatorul aerian Carpatair s-a lovit de multe obstacole. Prin 2011 au început scandalurile cu Aeroportul Internațional Timișoara, unde are hub-ul principal. Prin 2012 a făcut disponibilizări şi a mutat bazele operaţionale pe aeroporturile din vest. Iar 2013 nu a început prea bine, mai multe aeronave Carpatair fiind implicate în diferite incidente. Şi cu toate acestea, Carpatair a primit pentru a 5-a oară statutul de operator IOSA.

Zilele trecute a fost anunţată şi o infuzie de capital de 5 milioane euro, investiție care are scopul finanțării programului de restructurare și modernizare a flotei Carpatair.

Nicolae Petrov, Președinte & CEO Carpatair pune presiune pe Aeroportul Internaţional Timişoara declarând că:

„Decizia acționarilor Carpatair, privind aceasta infuzie de capital, a fost conditionata de reducerea numarului de zboruri de pe Aeroportul International Timisoara in favoarea aeroporturilor care respectă și încurajează libera concurență”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. Eu sunt ceva mai optimist şi vreau să cred că operatorul aerian Carpatair îşi va continua activitatea fără probleme. Am zburat cu Carpatair, sunt ok, servicii bune, dar cred că trebuie să lucreze ceva mai mult la comunicare şi anumite lucruri să fie păstrate în culise.

Leave A Reply

Your email address will not be published.