blank

Carpatair anunţă modificări în programul operaţional

10 650

Începând din 1 octombrie şi continuând cu sezonul de iarnă, orarul zborurilor Carpatair se modifică în urma mutării bazelor operaţionale pe aeroporturile din Vest.

Zborurile dinspre Vest (Italia şi Germania) spre destinaţiile din Est (România, Ucraina şi Republica Moldova) vor fi operate în cursul dimineţii, cu retur după-amiază. Acest lucru mă face să cred că aeroportul din Timişoara nu va mai fi hub principal Carpatair.

Conform unor zvonuri, aeronavele nu vor mai rămâne peste noapte pe aeroporturile din ţările din Est ci pe cele din Vest, din Italia şi Germania. Revenim cu detalii!

Am făcut şi câteva cercetări pe care le vedeţi mai jos în 2 print screen-uri. Am ales ca destinaţie Stuttgart, Germania cu plecare din Timişoara. Perioada este 19 -26 în lunile septembrie, înainte de modificările operaţionale, şi octombrie, după data când vor intra în vigoare noile modificări. Vă las pe voi să descoperiţi diferenţele!

Update 25.09.2012: Aeroportul din Timisoara nu va mai fi hub pentru Carpatair, va fi doar pentru tranzit!

10 Comentarii
 1. Bradut says

  Da, din capturile puse de tine e evident ca avionul innopteaza pe STR. Ai idee de ce a luat Carpatair decizia asta? Astept update-urile!

 2. Sorin says

  Tot intreb la Carpatair, dar am inteles ca este o decizie luata de seful cel mare si nu se cunosc inca prea multe informaii despre ce se va intampla cu hub-ul de la Timisoara!

  Din punctul meu de vedere, nu este o decizie care sa ma bucure. Automat va trebui sa iei cazare o noapte daca vrei sa vizitezi fulger o destinatie din vest si nu prea e confortabil financiar…

 3. Sorin says

  Se pare ca ultimele conflicte cu privire la tarifele discriminatorii au dus la aceasta decizie https://airlinestravel.ro/tarife-discriminatorii-pe-aeroportul-din-timisoara.html

 4. Green says

  Aeroportul din Timisoara va pierde multi bani daca Carpatair va schimba hub-ul.

 5. Sorin says

  Pai se pare ca e batut in cuie:). De la 1 octombrie intra in vigoare noile modificari operationale!

Leave A Reply

Your email address will not be published.