Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Bucuresti – Mykonos cu Wizz Air, din 11 august 2020

0 6.152

Wizz Air a anunțat opt noi rute noi de la București spre Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 lei/segment. Împreună cu aceste opt servicii noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări de la baza din București.

În articolul acesta, vă prezentăm programul operațional de pe ruta București – Mykonos cu Wizz Air. În contextul în care trebuie să îndepliniți mai multe reguli de călătorie pentru a intra terestru în Grecia, avionul rămâne o variantă mult mai eficientă și fără test COVID-19.

Bucuresti – Mykonos cu Wizz Air

W6 3077 București 08:25 – 10:05 Mykonos
W6 3078 Mykonos 16:30 – 18:05 București

Se va zbura în zilele de marți și sâmbătă, iar programul operațional este foarte bun pentru a te bucura de o vacanță de neuitat în Grecia. Se zboară dimineață, iar returul e seara. Astfel puteți să vă bucurați de zile pline pe litoralul zeilor.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.