Wizz Air anunță 8 rute noi de la București: Cagliari, Copenhaga, Bergen, Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen, Santorini și Mykonos

0 10.384

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică companie aeriană din Europa* anunță astăzi opt noi rute de la București la Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 RON**. Împreună cu aceste opt servicii noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări de la baza din București.

Wizz Air anunță 8 rute noi de la București, din august

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

RutaZile de operareData lansăriiTarife de la**
București – Hamburgluni, miercuri, vineri, duminică9 august 2020 EUR 29.99 / RON 139
București – Copenhagaluni, miercuri, vineri10 august 2020EUR 24.99 / RON 119
București – Karlsruhe / Baden-Badenluni, miercuri, vineri10 august 2020EUR 24.99 / RON 119
București – Bergenmarți, sâmbătă8 august 2020EUR 24.99 / RON 119
București – Memmingen / Munchen Vestmarți, joi, sâmbătă8 august 2020EUR 24.99 / RON 119
București – Cagliari Elmasjoi, duminică13 august 2020EUR 24.99 / RON 119
București – Santorinijoi, duminică9 august 2020 EUR 29.99 / RON 139
București – Mykonosmarți, sâmbătă11 august 2020 EUR 29.99 / RON 139

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.