Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Scene bizare pe aeroporturile din toată lumea – avioane parcate, terminale goale (foto)

1 9.597

Pandemia de COVID-19 a ”oprit” Pământul. Miliarde de oameni s-au oprit și s-au refugit în casele lor. Granițele sunt închise, obiectivele turistice sunt pustii, barurile și restaurantele au lacătul pe ușă. Industria aeronautică este la pământ, la propriu și figurat.

Companiile aeriene au fost nevoite să suspende zeci de mii de zboruri, să oprească la sol mii de avioane. Nimeni nu mai călătorește. Aeroporturile sunt tot mai pustii. Nu, nu este un scenariu de film. Este crunta realitate din 27 martie 2020.

Avioane parcate, terminale goale

avioane parcate
avioane parcate
avioane parcate

Eu sunt un călător, un explorator, dar de câteva luni nu am mai ieșit din țară. Iar de câteva zile nu am mai ieșit din casă. #Stauincasa pentru că viața e frumoasă și, prin această măsură luată acum pentru distanțarea socială, sper să putem călători cât mai curând. Dar și mai mult îmi doresc să fim sănătoși, apoi le vom face noi pe toate.

avioane parcate
avioane parcate
avioane parcate

Văd imagini și filmulețe cu aeroporturi goale, cu sute de avioane aliniate pe platformele, căile de rulare și pistele aeroporturilor. Mereu mi-au plăcut aeroporturile pentru dinamica lor, pentru forfota din ele. Dar acum este bizar să vezi totul static.

avioane parcate
avioane parcate
avioane parcate

Conform unor cifre furnizate de Cirium, nu mai puțin de 8500 de aeronave sunt reținute la sol în toată lumea.

aeroporturi goale
aeroporturi goale
aeroporturi goale
aeroporturi goale
aeroportul-otopeni-pandemie-covid-19
FOTO: Aeroporturi Bucuresti

Până și cele mai mari aeroporturi din lume își restrâng activitățile. Cel mai mare aeroport al României, Henri Coandă – Otopeni, a ajuns să aibă câteva zboruri, motiv pentru care își va restrânge activitățile zilnice.

E trist! E pustiu!

FOTO: thepointsguy.com/ / businessinsider.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.