Blue Air zboară La Cerere. Zboruri din Dublin spre Iași, Cluj, Bacău și București.

0 7.587

Pe durata stării de urgență din România, Blue Air a suspendat toate cursele regulate, de la toate bazele. Totuși, există motive serioase pentru care unii oameni doresc să călătorească.

De aceea, în măsura în care nu există restricții de călătorie spre și dinspre destinația dorita, Blue Air ca opera zboruri La Cerere. IMPORTANT: trebuie să vă asumați cu responsabilitate obligația de autoizolare sau carantinare cerută de autoritățile statelor respective, inclusiv dacă veniți în România.

Blue Air zboară La Cerere

În această perioadă, dacă vor fi suficiente solicitări de călătorie, Blue Air va organiza Zboruri la Cerere, introducând zboruri speciale – deschise tuturor celor are au nevoie să călătorească spre sau dinspre cele câteva destinații unde zborurile sunt încă posibile.

Având în vedere faptul că majoritatea zborurilor sunt restrictionate, Blue Air vă roagă să consultați condițiile de călătorie în vigoare în fiecare țară. Pentru mai multe informații – click aici!

Aveti nevoie să călătoriți? Pentru ca această dorință să se îndeplinească, primul pas este sa trimiteți solicitarea voastră (pentru fiecare pasager în parte), prin completarea formularului de pe site-ul Blue Air.

Blue Air are programate mai multe zboruri din Dublin spre București, Cluj și Bacău. Există și zboruri spre Dublin cu plecare din Iași și București.

Zborurile Blue Air programate La Cerere

Joi 16 Aprilie
Bucuresti Otopeni – Dublin, 13:00 – 15:00. Pentru rezervari apasa aici.
Dublin – Cluj Napoca 15:45 – 21:05. Pentru rezervari apasa aici.
Dublin – Bucuresti Otopeni, 15:45 – 22:35. Pentru rezervari apasa aici.

Vineri 17 Aprilie
Bacau – Dublin, 11:30 – 13:15. Pentru rezervari apasa aici.
Dublin – Bacau 14:00 – 19:30. Pentru rezervari apasa aici.

Am văzut că sunt multe solicitări și pe rutele din / spre Italia, Marea Britanie, Franța și multe țări europene. Însă vă reamintim că ordonanța militară 7 suspendă toate zborurile din / spre destinațiile aflate în zona roșie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.