blank

Coronavirus: Brussels Airlines suspenda zborurile în perioada 21 martie – 19 aprilie

0 710

Ca urmare a pandemiei cu Covid-19, care a cuprins întreaga planetă, Brussels Airlines a decis să suspende toate zborurile comerciale, în perioada 21 martie – 19 aprilie. Brussels Airlines va reduce treptat programul de zbor în cursul acestei săptămâni, pentru a ajunge la o suspendare temporară completă a zborurilor până în această sâmbătă.

Având în vedere circumstanțele extraordinare cauzate de criza Coronavirus la nivel mondial, Brussels Airlines a decis să își suspende temporar operațiunile de zbor începând cu 21 martie 2020. Până atunci, operațiunile de zbor ale companiei Brussels Airlines vor fi reduse treptat, controlat și structurat, pentru a aduce pasagerii și echipaje acasă.

Brussels Airlines suspenda zborurile

Brussels Airlines va menține în standby, la baza principală, minimul operațional pentru zborurile de repatriere, în cazuri de urgență.

Decizia companiei Brussels Airlines de a-și suspenda temporar toate zborurile între 21 martie și 20 aprilie a fost luată și în urma măsurilor impuse de diferite autorități, inclusiv cele impuse de autoritățile belgiene.

Angajații Brussels Airlines vor intra în somaj tehnic pe întreaga perioadă a suspendării temporare a zborului. Excepție vor face angajații, care vor rămâne activi la bază Brussels Airlines pentru operarea zborurilor de repatriere și, când va fi cazul, pentru reluarea operațiunilor.

Pasagerii, care au zboruri programate până pe 20 martie, sunt rugați să verifice starea acestora pe brusselsairlines.com, la rubrica „Rezervarea mea”. Pasagerii, cu datele de contact actualizate la zi în platforma de rezervări, vor fi înștiințați automat de programul operațional.

Pasagerii, care nu au bilete valabile în următoarele 7 zile, sunt rugați să nu contacteze compania aeriană. Vor avea flexibilitatea de a modifica datele de călătorie și chiar destinația.

Brussels Airlines îndeamnă pasagerii la calm și răbdare. Toți cei afectați de zboruri anulate, vor fi contactați și vor putea schimba data de călătorie, destinația și chiar vor putea solicita rambursarea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.