British Airways a operat primul zbor pe ruta Londra Gatwick – Tampa (Florida – SUA), din 15 noiembrie 2021 (Video)

0 665

Odatp cu redeschiderea granițelor americane pentru britanici, British Airways a operat primul zbor transatlantic de la Londra Gatwick spre Tampa, Florida. Zborul inaugural a fost operate cu aeronava Boeing 777-200ER G-VIIP. Noua rută va fi onorată cu trei zboruri săptămânale.

De asemenea, British Airways va relua zborurile de la Londra Gatwick către orașul popular de vacanță Orlando, începând cu 19 noiembrie. Este prima dată când compania aeriană operează zboruri din Londra Gatwick spre aceste destinatii din SUA, de la începutul pandemiei de Covid-19, în martie 2020.

British Airways plănuiește să opereze zboruri spre 23 de aeroporturi din SUA, în această iarnă, mai mult decât orice alt transportator transatlantic. Vor fi operate până la 246 de zboruri pe săptămână, din ianuarie 2022. Pe lângă Tampa și Orlando din Gatwick, zborurile către orașele mult iubite Nashville și New Orleans vor fi reluate de la Heathrow, în decembrie.

British Airways are în plan să reactiveze flota de avioane Airbus A380 și să zboare spre Miami (din 5 decembrie); Los Angeles (din 9 decembrie) și Dallas (din 27 martie).

Primul zbor al British Airways către SUA, operat odată cu ridicarea restricțiile din 8 noiembrie, a fost BA001 pe ruta Londra Heathrow – New York, după 600 de zile de restricții. British Airways operează în prezent șapte zboruri pe zi către New York, fiind plănuite opt zboruri zilnice de la jumătatea lunii decembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.